Betonboringen

Gaat u bouwen, verbouwen of nieuwe installaties aanbrengen? Grote kans dat er gaten moeten worden geboord in het beton. Gaten die als doorvoer voor leidingen dienen. Denk bijvoorbeeld aan ventilatiekanalen, Solatubes en de afvoer van toiletten, wasdrogers, wasmachines of afzuigkappen.

Concretis is specialist in deze betonboringen. Wij boren gaten tot rond 500 mm. Dat doen we bij het ene project tijdens de ruwbouw en bij het andere project terwijl de woning in gebruik is. Daarin zijn we flexibel. Wij werken uitermate netjes en zoveel mogelijk stofvrij. Daardoor kunnen we u als opdrachtgever bij verbouwingen veel overlast besparen.

Lees verder

Rookkanaal boren

Gaat u een haard of kachel plaatsen? Dan is het goed dat u met Concretis kennismaakt. Wij zijn gespecialiseerd in het boren van gaten voor rookkanalen in muren en verdiepingsvloeren. Stofvrij en zonder wateroverlast! Een pluspunt voor haarden- en kachelspeciaalzaken die van onze diensten gebruik maken. En een opluchting voor iedereen die een rookkanaal wil (laten) aanbrengen in zijn sfeervol ingerichte woning.

Als we er toch zijn, werken we de boorgaten in een plat dak meteen af. We plakken de plakplaten in, zodat de dakdoorvoer beschermd is tegen inwatering. Dit doen we bij zowel PVC als EPDM daken. Zo bieden we u een totaaloplossing.

Lees verder

Asfalt boren

Bij werkzaamheden in de openbare ruimte, moet u wellicht gaten boren in het asfalt. Als civiel technisch aannemer, hovenier, hekwerkspecialist of terreinbeheerder wilt u bijvoorbeeld borden, buitenmeubilair of hekwerken plaatsen. Wij brengen de vereiste gaten aan in het asfalt. Met onze diamantboren boren we gaten in praktisch alle maten.

Bent u een project aan het plannen of stuit u bij werkzaamheden onverwacht op een asfaltlaag? Wij zijn flexibel qua planning en zorgen dat u zo snel mogelijk verder kunt.

Lees verder

Boren in medische omgevingen

Bij de vaak complexe installaties en apparatuur in ziekenhuizen en zorginstellingen horen de nodige leidingen, kabels en kanalen. Bij verbouwingswerkzaamheden in deze medische omgevingen verrichten wij boringen in beton en andere steenachtige materialen. Zo brengen we doorvoeren aan in wanden, vloeren en plafonds.

Daarbij gaan we uiterst zorgvuldig te werk. We kennen de regels die verbonden zijn aan het werken in een medische omgeving en weten dat het afbreukrisico groot is. Daarom gebruiken we speciale apparatuur om verspreiding van koelwater en stof te voorkomen. Zo belasten we de omgeving minimaal.

Lees verder