Betonboringen

Gaat u bouwen, verbouwen of nieuwe installaties aanbrengen? Grote kans dat er gaten moeten worden geboord in het beton. Gaten die als doorvoer voor leidingen dienen. Denk bijvoorbeeld aan ventilatiekanalen, Solatubes en de afvoer van toiletten, wasdrogers, wasmachines of afzuigkappen.

Concretis is specialist in deze betonboringen. Wij boren gaten tot rond 500 mm. Dat doen we bij het ene project tijdens de ruwbouw en bij het andere project terwijl de woning in gebruik is. Daarin zijn we flexibel. Wij werken uitermate netjes en zoveel mogelijk stofvrij. Daardoor kunnen we u als opdrachtgever bij verbouwingen veel overlast besparen.

We boren niet alleen de gaten voor leidingen, maar ondersteunen u ook met aanverwant installatiewerk. Zo leggen we de juiste afvoerslangen aan en werken deze aan de gevelzijde af met een rooster. Dakdoorvoeren werken we waterdicht af. Voor deze werkzaamheden hoeft u geen installateur of loodgieter te laten komen. Als wij weg zijn, is de gevel- of dakopening netjes afgewerkt.

Voorbeeldfoto's