Rookkanaal boren

Gaat u een haard of kachel plaatsen? Dan is het goed dat u met Concretis kennismaakt. Wij zijn gespecialiseerd in het boren van gaten voor rookkanalen in muren en verdiepingsvloeren. Stofvrij en zonder wateroverlast! Een pluspunt voor haarden- en kachelspeciaalzaken die van onze diensten gebruik maken. En een opluchting voor iedereen die een rookkanaal wil (laten) aanbrengen in zijn sfeervol ingerichte woning.

Als we er toch zijn, werken we de boorgaten in een plat dak meteen af. We plakken de plakplaten in, zodat de dakdoorvoer beschermd is tegen inwatering. Dit doen we bij zowel PVC als EPDM daken. Zo bieden we u een totaaloplossing.

 

Ook wij maken gebruik van water om de boor te koelen. Maar het verschil zit ‘m in onze machines en methodes.

  • We boren van onderaf, zodat het water niet in de kanaalplaatvloeren loopt en op andere plaatsen in huis voor vochtproblemen zorgt.
  • Onze boor is voorzien van een speciale manchet, waardoor het gat gesloten blijft tijdens het boren. Het koelwater wordt opgevangen in deze manchet en hergebruikt. Water en stof komen dus niet in de woon- of slaapkamer terecht.

Steeds meer haarden- en kachelspeciaalzaken én particulieren ontdekken de unieke werkwijze van Concretis. Als u eenmaal onze methode kent, hoeft u er niet meer tegenop te zien om een rookkanaal te laten boren! Maak meteen een afspraak.

Voorbeeldfoto's