Over ons

Boren, zagen en frezen met oog voor de omgeving en aandacht voor de klant. Dat is het specialisme van Concretis. Een gat in het beton mag dan gewoon een gat zijn, wij maken het verschil door secuur en netjes te werken. Bij projecten in de ruwbouwfase werken we vooral snel en efficiƫnt.

Maar als we werken in een woning of pand dat in gebruik is, proberen we de overlast te beperken. Dat doen we onder meer door zoveel mogelijk stofvrij te werken. Puin en afval ruimen we meteen op en voeren we af. Daardoor houden we de (ver)bouwlocatie opgeruimd. Dat vindt elke aannemer prettig.

En wat eveneens kenmerkend is voor onze werkwijze: we doen ons werk graag compleet. Zo voeren we ook kleinschalig installatiewerk uit (aanbrengen van kanalen/leidingen en het afwerken van gevel/dakopeningen).

We beschikken over uitstekend onderhouden machines, waarmee we op elke situatie zijn voorbereid. Behalve ons boor-, zaag- en freesgereedschap hebben we ook een mobiele aggregaat en 1000-liter watertank. We zijn dus niet afhankelijk van de stroom- en watervoorziening op de (ver)bouwlocatie.

Neem contact op om uw project te bespreken, een afspraak te maken of een offerte aan te vragen!

Voorbeeldfoto's